Möter digitaliseringsbehov genom ny e-handelssatsning

Robert German, e-commerce expert
17 februari 2021

dizparc har funnits i Växjö i närmare tre år och har sedan starten vuxit till cirka 20 medarbetare, nu växer man ytterligare genom sin satsning på e-handel. Företaget ser ett stort behov hos sin befintliga såväl som potentiella kunder.

Vi får ofta frågor från företag om hur man skaffar sig en position på den digitala marknaden för att fortsätta vara konkurrenskraftig. Inom dizparc har vi såväl kompetens som erfarenhet och kapacitet för att hjälpa företag med denna utmaning. En effektiv och kundnära e-handelslösning är ett verktyg att få företag att fortsätta växa och utvecklas. Det är fantastiskt att få välkomna Robert till oss för att utveckla vårt e-handelserbjudande och ta oss och våra kunder till nästa nivå”, berättar Martin Tiinus, dizparc. 

För att möta en växande efterfrågan har dizparc i Växjö rekryterat Robert German, med en gedigen erfarenhet inom e-handelsområdet. Robert kommer närmast från rollen som VD för e-handelsplattformen SiteDirect och kommer att vara ansvarig för dizparcs e-handelssatsning i södra Sverige. 

Det är verkligen roligt att ha blivit en del av dizparc och få leda vår e-handelssatsning från Växjö. Med all den tekniska kompetens som finns här kan vi leverera lösningar i som är i framkant och anpassa systemvalet helt efter kundens behov. Behovet av digitala affärer är och kommer vara fortsatt stort för företag i Sverige. Jag ser fram emot att komma närmare kunderna och hitta lösningar för deras utmaningar. Vi räknar också med att nyrekrytera flera nya medarbetare för att möta den efterfrågan vi upplever på marknaden”, säger Robert German, dizparc. 


Nästa inlägg

Låter det intressant?

Kontakta oss om du söker en e-handelspartner som är expert på digitala affärer och tänker affärsutveckling först.

Snacka e-handel med Robert

Kontakta mig

Var vänlig fyll i ditt namn

Var vänlig fyll i din e-postadress.

Var vänlig fyll i ditt telefonnummer.

Se vår integritetspolicy för att se hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vi använder oss av Google ReCaptcha.
Integritetspolicy | Google Privacy Policy | Google Terms of Service